Морози та снігопади на заході триватимуть: прогноз погоди на 6 квітня

6 квітня протягом доби в Чернівецькій, вночі у Хмельницькій, Тернопільській, вдень і у Львівській та Івано-Франківській областях значний мокрий сніг та дощ
Морози та снігопади на заході триватимуть: прогноз погоди на 6 квітня
Квітень 2023
6 Квітня 2023, 08:08
читать на русском

Сьогодні в Україні спостерігатимуться різкі погодні контрасти - від снігу і морозу на заході до 18 градусів тепла на сході.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

У західних областях помірний мокрий сніг та дощ, на Прикарпатті, вночі і на Хмельниччині значні опади; на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла (в Карпатах вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°).

На решті території невеликий, вночі у більшості північних, центральних та Одеській областях помірний дощ. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, вдень 8-13°, у східних областях до 16°.

На Київщині протягом доби хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура по області вночі 4-9° тепла, вдень 8-13°. У Києві вночі 6-8° тепла, вдень 9-11°.

Нагадаємо, найближчими днями очікується значна кількість опадів по всій країні, а в західних областях в окремі дні – снігопади. Температурний фон загалом очікується в межах норми, у західній частині нижче за норму на 2 – 4 °С.

1