МОЗ рекомендує роботодавцям перевести працівників на віддалену роботу

В Україні все більше хворих на коронавірус
Важливо
МОЗ рекомендує роботодавцям перевести працівників на віддалену роботу
Робота вдома, віддалена робота (фото: Pexels)
19 Жовтня 2020, 14:38
читать на русском

Заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак заявила, що роботодавці повинні організувати роботу для своїх працівників у віддаленому режимі, якщо є така можливість. Такі рекомендації пов'язані зі стрімким зростанням нових випадків коронавірусу в Україні.

Про це вона повідомила під час брифінгу.

Кожен роботодавець, кожен керівник фірми, підприємства має організовувати роботу своїх працівників у такий спосіб, щоби всі ті, хто можуть працювати у віддаленому доступі - працювали у віддаленому доступі, - сказала вона.

Читайте також

За словами Микичак, всі зібрання людей потрібно проводити з дотриманням усіх вимог Міністерства охорони здоров’я, які стосуються карантинних обмежень.

Не потрібно зайвий раз збирати людей, організовувати зустрічі, наради, зібрання в офлайн-режимі, тобто у "живому" форматі, - додала заступниця міністра.

Нагадаємо, в Україні 19 жовтня кількість інфікованих коронавірусом піднялося до 303 638. Кількість випадків COVID-19 за останню добу зросла на понад 4700.

Пізніше, міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що 75,7% людей, які померли від коронавірусу в Україні, були старші за 65 років.

Степанов закликав користуватися масками, дезінфікувати руки антисептиками і дотримуватися соціальної дистанції.