МОЗ розробив серію коміксів для школярів про коронавірус

Вони створені в рамках кампанії щодо необхідності носити захисні маски та користуватись антисептиками
МОЗ розробив серію коміксів для школярів про коронавірус
Комікси Фото: moz.gov.ua
8 Жовтня 2020, 07:22
читать на русском

Міністерство охорони здоров’я разом з Інститутом когнітивного моделювання розробили серію коміксів для школярів. Вони створені в рамках кампанії щодо необхідності носити захисні маски та користуватись антисептиками.

Читайте також

Ці правила зараз є обов‘язковими для всіх. І школярам, які проводять багато часу в закритому приміщенні, сидять поруч за партами та користуються шкільним приладдям, про це необхідно нагадувати якомога частіше. Тому ці комікси будуть розіслані в українські школи та поширюватимуться у соцмережах, - йдеться у повідомленні МОЗ.

У міністерстві наголошують: пам'ятайте, коронавірус становить смертельну небезпеку. Дотримуйтесь всіх рекомендацій МОЗ та бережіть своє здоров'я.

Читайте також

Нагадаємо, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко вважає, що в Україні наразі не було другої хвилі коронавірусу.

За словами головного санлікаря (досьє Віктора Ляшка), хвиля коронавірусу — це коли є пікове завантаження (до 10 тисяч і більше випадків), потім падіння до поодиноких випадків, а потім знову зростання на десятки тисяч в день.

За його словами, у Франції, Іспанії та Німеччині чітко простежувалася перша хвиля пандемії в березні-квітні (фіксували по 8-9 тисяч випадків у добу) і друга хвиля у вересні-жовтні (фіксують 12-13 тисяч нових випадків). Водночас Ляшко зауважив, що в Україні "поступове зростання, з якими система охорони здоров'я поки справляється".

1