Може залишитись інвалідом: у міністра оборони РФ Шойгу стався інфаркт

Ходять чутки, що інфаркт міг виникнути не з природних причин
Може залишитись інвалідом: у міністра оборони РФ Шойгу стався інфаркт
Сергій Шойгу / Фото: ТАСС
14 Квітня 2022, 12:34
читать на русском

У міністра оборони РФ Сергія Шойгу обширний інфаркт. Він перебуває у реанімації та може мати інвалідність, якщо виживе.

Про це повідомив колишній співвласник ЮКОСу Леонід Невзлін, який проживає в Ізраїлі, заочно засуджений в Росії до довічного терміну, але при цьому зберіг зв'язки з діловими і політичними колами в Москві.

Шойгу вибув з гри, можливо, він стане інвалідом, якщо виживе. У нього стався раптом обширний інфаркт, він у реанімації, підключений до приладів. Ходять чутки, що інфаркт міг виникнути не з природних причин, - пише Невзлін.

Крім цього, за його словами, арештовано 20 генералів Міністерства оборони РФ. Серед причин - тотальне розкрадання коштів на підготовку українського керівництва і населення до урочистої зустрічі армії "асвабадітєлєй" з росії. Від 2014 року було розграбовано близько 10 млрд, яку виділив путін на підготовку бліцкригу.

Владислав Сурков, прибічник глави Кремля, перебуває під домашнім арештом. Його також підозрюють у розкраданні коштів, виділених на війну. По цій же ж справі арештовано 20 генералів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у росії зник міністр оборони Сергій Шойгу. Він перестав з'являтися на публіці з 11 березня. В оточенні Шойгу також обговорювали його хворобу - в нього проблеми з серцем.

18 березня Шойгу згадували на сайті кремля, ніби він був на засіданні з президентом рф путіним. Відео та фото з наради не було. Також того ж дня на Першому каналі вийшов сюжет з Шойгу. Йшлося про те, що подія сталася в той день, але картинка була така, як і на відео, опублікованим на сайті Міноборони 11 березня.

Читайте також

1