На часі: Верховний суд замовив нові жабо на мантії вартістю майже 100 тисяч гривень

Вартість одного жабо становить 185 гривень
На часі: Верховний суд замовив нові жабо на мантії вартістю майже 100 тисяч гривень
11 Березня 2024, 20:46
читать на русском

Верховний Суд уклав договір на виготовлення жабо для мантій своїх суддів. Виготовлення жабо для однієї мантії оцінили у 185 гривень, загалом планують зробити 540 жабо, що коштуватиме 99 900 гривень.

Про це стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Верховний Суд прийняв рішення витратити 99 тис. 879 гривень, щоб оплатити послуги підприємцю Примі Ніні Іванівні. Вона займатиметься виготовленням жабо для мантій суддів Верховного Суду у кількості 540 штук.

Відповідно до підписаного договору, на виготовлення жабо для однієї мантії витрати на працю, прикладні матеріали та фурнітуру складають 185 гривень.

Зокрема, основна тканина є білою, ширина 140 см. Прикладні матеріали: дублерин 80-100, білий; кромка клейова, біла, по дольовій. Фурнітура: нитки, колір білий, кнопка пластикова прозора, пришивна #120.

Нагадаємо, колишній голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Крук організував і реалізував схему закупівлі пожежних автодрабин майже на 1 млрд грн: регіональні управління ДСНС провели 17 тендерів з дискримінаційними умовами під одного учасника, в яких брало участь і перемогло лише одне підприємство ТОВ "Променергобудування", яке продало 19 пожежних автодрабин за ціною, завищеною майже в 2 рази.

Читайте також