На Дніпропетровщині прийомні батьки спалили тіло 6-річної дитини

Останки намагалися затопити у водоймі
На Дніпропетровщині прийомні батьки спалили тіло 6-річної дитини
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
3 Червня 2022, 05:00
читать на русском

В Дніпропетровській області прийомні батьки спалили тіло померлої 6-річної дитини, а її останки намагалися затопити у водоймі.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури області.

Зазначається, що влітку 2017 року прийомні батьки намагалися приховати смерть дитини, тому спалили її тіло, а рештки затопили у водоймі. Після чого звернулися до поліції з заявою про зникнення дівчинки.

Правоохоронці з'ясували, що батьки самотужки хотіли позбавитися тіла дитини. Експертні дослідження показали, що знайдені в річці рештки належать дівчинці.

Чоловіка та жінку під час судових засідань засудили до семи та шести років в’язниці. Однак сторона захисту не погодилася з таким вироком, тому подала апеляційну скаргу.

Під час апеляційного перегляду справи прокуратура спростувала аргументи сторони захисту, довела законність та обґрунтованість призначення покарання у вигляді позбавлення волі. Наразі вирок суду набрав законної сили, - наголосили у прокуратурі області.

Нагадаємо, що в Охтирському районі Сумської області під час полювання було тяжко поранено 28-річного жителя села Боромля, він помер у реанімаційному відділенні лікарні.

Читайте також