На Дніпропетровщині російські ракети поцілили у військову частину: є жертви та постраждалі

Було зруйновано адміністративну будівлю та знищено склад з пальним
На Дніпропетровщині російські ракети поцілили у військову частину: є жертви та постраждалі
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
31 Березня 2022, 15:28
читать на русском

У Дніпропетровській області окупанти завдали ракетного удару по військовій частині. Двоє людей загинули, п’ятеро — отримали поранення.

Про це повідомляє голова ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

У четвер, 31 березня, близько 10 ранку в одну з військових частин Дніпропетровщини влучили дві ракети російських військ, розповіла речниця ГУ ДСНС в Дніпропетровській області Євгенія Дудка під час брифінгу.

Внаслідок удару було зруйновано адміністративну будівлю та знищено склад з паливно-мастильними матеріалами. Під час робіт з пошуку людей під завалами рятувальники виявили двох загиблих, ще п’ятеро осіб поранені.

Наразі надзвичайники гасять пожежу, рятувальні роботи тривають.

Крім цього, ввечері 30 березня ворог поцілив у нафтобазу в Дніпрі та в завод у Новомосковську.

У Дніпрі ракети влучили в нафтобазу. На місці зараз ще працюють рятувальники й силовики, ліквідовують наслідки обстрілу. Також пошкоджена заправка, що знаходиться поруч, і два бензовози. Стався витік палива, але рятувальники його оперативно ліквідували. Окрім цього, в Новомосковську ракета влучила в один з тамтешніх об'єктів. Загиблих або постраждалих внаслідок цих обстрілів немає, – повідомила Дудка.

Нагадаємо, що у вівторок, 29 березня, російські окупанти завдали декілька ракетних ударів по Дніпропетровській області. Одну людину поранено, жертв немає.

Читайте також