На Дніпропетровщині троє школярів отруїлися невідомою рідиною

Двоє дітей перебувають у реанімації, ще одна дівчинка – на амбулаторному лікуванні
На Дніпропетровщині троє школярів отруїлися невідомою рідиною
Школярі (Фото: НУШ)
15 Грудня 2020, 22:57
читать на русском

У місті Кам`янському Дніпропетровської області троє учнів отруїлися невідомою речовиною.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Дніпропетровської області.

Попередньо 14-річний школяр приніс до навчального закладу невідому рідину та пригостив нею двох дівчат 13 та 14 років. Через деякий час дітям стало погано і їх госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги. Наразі хлопець та одна з дівчат перебувають у реанімації під наглядом лікарів, інша дівчинка амбулаторно лікується вдома.

Нагадаємо, вчора у селі Качанівка Підволочиського району на Тернопільщині однорічна дівчинка проковтнула поліетиленовий пакет і померла. Однорічну дівчинку недогледіли батьки й вона, перебуваючи вдома, проковтнула поліетиленовий пакет. Батьки терміново доставили дівчинку до Підволочиської лікарні. Лікарі, після огляду відпустили дитину додому. Ще не виїхавши зі смт Підволочиськ, стан дитини погіршився. Автомобілем "швидкої" її привезли назад до лікарні, але медики змогли лише констатувати смерть дівчинки.

Читайте також

У Києві в одній з багатоповерхівок неадекватний чоловік після сварки з дружиною підпалив ліжко з 6-річною дитиною. Дитина задихнулася в диму. Пізніше стало відомо, що 35-річний чоловік забрав дитину в гості, а коли мама прийшла забирати 6-річного хлопчика, батько її не пустив до квартири.

1