На Дністровській ГЕС загинув робітник: впав у шахту ремонту валу турбіни

Чоловік не втримав рівновагу та впав
На Дністровській ГЕС загинув робітник: впав у шахту ремонту валу турбіни
Дністровська ГЕС (фото: Укргідроенерго)
3 Грудня 2020, 18:20
читать на русском

На Дністровській ГЕС загинув робітник станції. Він впав у шахту ремонту валу турбіни та отримав травми несумісні з життям.

Про це повідомила пресслужба ПрАТ "Укргідроенерго" у Facebook.

Зазначається, що у середу, 2 грудня, в результаті нещасного випадку на Дністровській ГЕС співробітник станції отримав травми не сумісні з життям.

Здійснюючи обхід машинної зали, начальник електромашинного цеху Анатолій Новак, перебуваючи на майданчику біля гідроагрегата, не втримав рівновагу та впав в шахту ремонту валу турбіни, - йдеться у повідомленні.

Попередньо слідство встановило, що причиною смерті є падіння з висоти при огляді обладнання виведеного в капітальний ремонт підрядним способом та отриманням травм не сумісних з життям.

Читайте також

Керівництво та трудовий колектив компанії Укргідроенерго висловили глибокі співчуття родині та близьким Анатолія Олександровича Новака.

Нагадаємо, що у Донецькій області на шахті "Добропільська" загинув 40-річний гірник. Під час виконання робіт він отримав несумісні із життям травми.

1 грудня близько 10:00 на будівельному майданчику за адресою вул. Гранична у  польському місті Вроцлав один із робітників упав з висоти. Зверху на українця впав важкий металевий елемент, який придавив чоловіка. У цей час він розвантажував ці металеві елементи.