У Польщі на будівельному майданчику загинув український робітник

Чоловіка розчавив важкий металевий елемент
У Польщі на будівельному майданчику загинув український робітник
Поліція у Польщі (фото з відкритих джерел)
2 Грудня 2020, 17:52
читать на русском

У польському місті Вроцлав на будівництві загинув українець, який працював на розвантаженні товарів.

Про це повідомили Wroclaw.se.

У вівторок, 1 грудня, близько 10:00 на будівельному майданчику за адресою вул. Гранична у Вроцлаві один із робітників упав з висоти. Зверху на українця впав важкий металевий елемент, який придавив чоловіка. У цей час він розвантажував ці металеві елементи.

На місце події прибула польська медична авіаційна рятувальна служба, але чоловіка врятувати не вдалося. Зазначається, що українець загинув унаслідок отриманих травм.

Поліція ще встановлює обставини та причини події.

Читайте також

Нагадаємо, що 2 листопада в результаті ДТП поблизу міста Пруднік Опольського воєводства, що на заході Польщі, загинув 30-річний громадянин України, який втікав від поліції.

Українець виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Renault, який їхав по своїй смузі. Інший учасник ДТП не постраждав.

27 листопада у польському місті Жешуві у квартирі знайшли двох українських студентів з численними травмами від гострого небезпечного інструменту. Квартиру студенти винаймали.

Попередньо слідство встановило, що двоє студентів з України у віці 19 та 21 років отримали поранення внаслідок використання небезпечного інструменту.

Поліція Жешуві повідомляла, що розшукує громадянина України - Олександра Ситника, який може бути пов’язаний із цим інцидентом. Згодом Ситника арештували.

1