Затримали підозрюваного у нападі на українських студентів у Польщі

Підозрюваний у нападі - 19-річний громадянин України
Затримали підозрюваного у нападі на українських студентів у Польщі
Поліція у Польщі (Фото: warminsko-mazurska.policja.gov.pl)
30 Листопада 2020, 09:23
читать на русском

Оголошений у розшук польськими правоохоронцями 19-річний громадянин України арештований.

Про це повідомляє Підкарпатська поліція Польщі.

19-річний громадянин України, якого розшукували з 27 листопада, арештований. Зараз поліцейські під наглядом окружної прокуратури у Жешуві працюють над збором інформації, яка дозволить детально визначити хід події, - зазначають поліціянти.

Читайте також

Нагадаємо, 27 листопада у польському місті Жешув у квартирі знайшли двох українських студентів з численними травмами від гострого небезпечного інструменту. Квартиру студенти винаймали.

Попередньо слідство встановило, що двоє студентів з України у віці 19 та 21 років отримали поранення внаслідок використання небезпечного інструменту.

Зазначається, що студентів із серйозними травмами госпіталізували. Наразі хід розгляд цієї справи відбувається під наглядом окружної прокуратури в Жешуві.

Радіо RMF FM повідомляло, що інцидент стався у квартирі, яку винаймали троє молодих українців. І що "одного знайшли в непритомному стані у квартирі, а другого з безліччю поранень ножем перед блоком. У квартирі були чіткі сліди боїв".

Поліція Жешуві повідомляла, що розшукує громадянина України - Олександра Ситника, який може бути пов’язаний із цим інцидентом. Вони опублікували фото чоловіка.

Розшукується Олександр Ситник, який може бути пов’язаний із нападом на однокурсників Фото: KMP Rzeszów

1