На Донбасі бойовики вбили українського військового

Вони 17 разів обстріляли позиції ЗСУ
Головне
На Донбасі бойовики вбили українського військового
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
20 Листопада 2021, 11:28
читать на русском

На Донбасі за минулу добу бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню та вбили українського воїна.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

Зазначається, що в напрямі Мар'їнки окупанти вели вогонь тричі, застосовуючи артилерію калібру 122 мм, міномети калібру 82 мм та 120 мм. У бік Лопаскине стріляли з мінометів 82-го калібру.

У районі Причепилівки ворожі війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї. У районі Новомихайлівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Поблизу Катеринівки ворог вів обстріл тричі, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Біля населених пунктів Піски та Шуми противник застосував станкові протитанкові гранатомети. А в напрямку Авдіївки вів вогонь з мінометів 120-го калібру. Наших бійців у Попасній бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

В районі Новотошківського російські найманці двічі обстрілювали наші позиції, застосовуючи міномети 12-го калібру і гранатомети різних систем. У бік Золотого-4 стріляли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям. Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 листопада російські найманці на Сході України поранили чотирьох українських військовослужбовців. Ще один воїн отримав бойове травмування.

Читайте також

1