На Донбасі окупанти чотири рази обстріляли українські позиції, є поранений

Вони стріляли зі станкового протитанкового гранатомета
Важливо
На Донбасі окупанти чотири рази обстріляли українські позиції, є поранений
Поранений військовий (фото: з відкритих джерел)
5 Лютого 2021, 10:23
читать на русском
Протягом минулої доби, 4 лютого, на Донбасі було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню, внаслідок чого поранили українського бійця.

Про це повідомили у пресслужбі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Південного, збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з 82-х мм міномету та стрілецької зброї, - йдеться в повідомленні.

В результаті обстрілу один український захисник отримав вогнепальне поранення. Воїна оперативно доставлено до лікувального закладу, де йому надається медична допомога.

Також, в районі населеного пункту Кримське було виявлено факт інженерного обладнання позицій противника у бік наших підрозділів.

Читайте також

Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська здійснили кілька пострілів зі станкового протитанкового гранатомета. А неподалік населеного пункту Павлопіль окупанти відкривали вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

До того ж від початку поточної доби, 5 лютого, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, неподалік Новомихайлівки противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Нагадаємо, що 2 лютого на Донбасі від кулі російського снайпера помер український військовослужбовець Збройних Сил України.