На Донбасі поранили українського військового

Пораненого шпиталізували до лікарні
Головне
На Донбасі поранили українського військового
ООС (Фото: штаб ООС)
4 Лютого 2021, 17:55
читать на русском

Внаслідок обстрілу російськими найманцями населеного пункту Південне поранили українського військовослужбовця.

Про це повідомили у пресслужбі ОТГ "Північ".

Сьогодні, 4 лютого, недалеко від населеного пункту Південне, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню і здійснили обстріл наших позицій із мінометів калібру 82-мм і стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець зазнав вогнепального поранення, - йдеться у повідомленні.

Військового госпіталізували до лікарні, йому надається необхідна медична допомога.

На місці події працює керівний склад військової частини і робоча група військової служби правопорядку.

Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації і її найманців повідомлено представникам ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Читайте також

Нагадаємо, 2 лютого на Донбасі від кулі російського снайпера помер український військовослужбовець Збройних Сил України. Він був поранений снайпером в районі Торецька і помер в лікарні.

Раніше на Донбасі у шпиталі помер український військовий Роман Дзюбенко, якого 26 січня підстрелив снайпер. Куля поцілила йому в голову і пройшла наскрізь.

Як відомо, Романа Дзюбенка тяжко поранили у вівторок, 26 листопада, на Луганщині, неподалік Новоолександрівки. Тоді повідомлялося, що стан пораненого був вкрай важкий. Він втратив багато крові. Потрібно було негайно стабілізувати його прямо в окопі. Характер поранення не дозволяв транспортувати його на великі відстані.

1