У шпиталі Донбасу помер військовий, якому снайпер вистрілив у голову

За життя українського захисника три дні боролися лікарі
Головне
У шпиталі Донбасу помер військовий, якому снайпер вистрілив у голову
Військовий ЗСУ Роман Дзюбенко (фото: Facebook)

На Донбасі у шпиталі помер український військовий Роман Дзюбенко, якого 26 січня підстрелив снайпер. Куля поцілила йому в голову і пройшла наскрізь.

Про це повідомило Оперативне командування "Схід" Збройних сил України на сторінці у соцмережі Facebook.

На жаль, сьогодні перестало битися серце нашого побратима, захисника України Романа Дзюбенка, який був тяжко поранений ворожим снайпером, - йдеться у повідомленні.

Командування та бійці Оперативного командування "Схід" висловили глибокі співчуття рідним, близьким та побратимам Дзюбенка.

Читайте також

Також про його смерть повідомила журналістка Наталя Нагорна.

Роман Дзюбенко. Наш третій бойовий загиблий. В нього у липні народився син. Молода дружина залишилася на Луганщині. Смертельне поранення в голову не дозволило навіть транспортувати його з мобільного військового шпиталю, — написала вона у Facebook.

Як відомо, Романа Дзюбенка тяжко поранили у вівторок, 26 листопада, на Луганщині, неподалік Новоолександрівки. Тоді повідомлялося, що стан пораненого був вкрай важкий. Він втратив багато крові. Потрібно було негайно стабілізувати його прямо в окопі. Характер поранення не дозволяв транспортувати його на великі відстані.