На Донбасі поранили українського військового

Чоловіка госпіталізували до медичного закладу
На Донбасі поранили українського військового
Український військовий (фото: ООС)
13 Січня 2021, 09:28
читать на русском

Внаслідок обстрілу українських позицій бойовиками поранення отримав український військовий.

Про це повідомляє операція Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік населеного пункту Золоте-4 окупанти вели вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення, - йдеться у повідомленні.

Військового госпіталізували та надали необхідну допомогу. Стан його задовільний.

Читайте також

Також з мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї збройні формування Російської Федерації вели вогонь у бік українських позицій неподалік Пісків та Водяного, що біля Донецька.

У передмісті Авдіївки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї, поблизу Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів, а неподалік Верхньоторецька – з великокаліберних кулеметів.

На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські воїни декілька разів відкривали вогонь у відповідь

Нагадаємо, 11 січня, близько 15.30 в районі населеного пункту Піски, внаслідок обстрілу з боку противника загинув військовослужбовець Збройних сил України. Перед тим, 29 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув український військовий.

Загалом же у боях на Сході України за весь 2020 рік загинуло 49 українських бійців ("бойові безповоротні втрати ЗСУ"). Четверо з них загинули вже під час перемир'я.

1