На Донбасі противник обстріляв українські позиції з гранатометів

Було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню
На Донбасі противник обстріляв українські позиції з гранатометів
ООС, Донбас
15 Січня 2021, 18:49
читать на русском

У п'ятницю, 15 січня, на Донбасі зафіксували чотири порушення режиму припинення вогню, де противник обстріляв українські позиції з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Про це повідомляє пресцентр командування ООС.

Поблизу населених пунктів Талаківка та Гнутове збройні формування Російської Федерації кілька разів відкривали вогонь у бік українських позицій з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Також зазначається, що неподалік від Південного бойовики вели вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Збройні формування Російської Федерації відновили інтенсивні бої, зокрема стрільби артилерійських і мінометних підрозділів, розрахунків протитанкових ракетних комплексів.

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей збройні формування Російської Федерації 11 січня цього року відновили інтенсивність заходів бойової підготовки у з’єднаннях і частинах 1-го та 2-го армійських корпусів.

За інформацією Головного Управління розвідки МОУ, противник на полігонах ОРДЛО проводив практичні стрільби артилерійських і мінометних підрозділів, розрахунків протитанкових ракетних комплексів, водіння бойових машин у складі підрозділів та збори з командирами рот і батарей.

1