Війна на Донбасі: противник активізував бойову підготовку

Окупанти активізували тренування артилерійських розрахунків
Війна на Донбасі: противник активізував бойову підготовку
Війна на Донбасі (фото з відкритих джерел)
15 Січня 2021, 15:13
читать на русском

Збройні формування Російської Федерації відновили інтенсивні бої, зокрема стрільби артилерійських і мінометних підрозділів, розрахунків протитанкових ракетних комплексів.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей збройні формування Російської Федерації 11 січня цього року відновили інтенсивність заходів бойової підготовки у з’єднаннях і частинах 1-го та 2-го армійських корпусів, - йдеться у повідомленні.

За інформацією Головного Управління розвідки МОУ, противник на полігонах ОРДЛО проводив практичні стрільби артилерійських і мінометних підрозділів, розрахунків протитанкових ракетних комплексів, водіння бойових машин у складі підрозділів та збори з командирами рот і батарей.

Читайте також

Окупанти активізували тренування артилерійських розрахунків з управління вогнем поблизу лінії зіткнення. У якості навчальних цілей використовувались позиції Об’єднаних сил, - додали у Міноборони.

Крім цього, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню станом на 14 січня.

Нагадаємо, що 14 січня, близько 18.00 внаслідок обстрілу противником українських позицій в районі Гнутового отримав поранення один військовослужбовець Збройних Сил України.

1