Представник Росії в ООН: Війна на Донбасі - політичний конфлікт двох країн

В українській делегації це назвали "найбільш цікавою, і навіть сенсаційною"
Головне
Представник Росії в ООН: Війна на Донбасі - політичний конфлікт двох країн
Війна на Донбасі Фото: Операція об’єднаних сил
3 Грудня 2020, 11:50
читать на русском
Представник Російської Федерації в ООН Василь Небендзя публічно назвав війну на Донбасі не внутрішнім, а політичним конфліктом Росії і України.

Про це йдеться у повідомленні української делегації в ТКГ у Facebook за підсумками вчорашнього "заходу", який влаштували представники РФ в Раді безпеки ООН задля легітимізації представників ОРДЛО.

 В.Небензя заявив про конфлікт на Донбасі: it is not a domestic conflict in Ukraine, it is a political conflict between Russia and Ukraine ("це не внутрішній конфлікт в Україні, це - політичний конфлікт між РФ та Україною"), - процитували Небендзю в делегації України.

Цю заяву представника Росії в ООН в українській делегації назвали "найбільш цікавою, і навіть сенсаційною".

Читайте також

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю турецькому інформаційному агентству Demirören розповів, чому досі не вдалося припинити війну на Донбасі. За його словами, прийти до миру – можливо.

Він вважає, що війна може бути завершена в будь-який день: "сьогодні або завтра, або післязавтра". Але для цього необхідно провести повну деокупацію та повернути під контроль України всі тимчасово окуповані території.

1