На Донбасі вбивство військовослужбовця ЗСУ замаскували під суїцид

Прокуратура знайшла злочинця та повідомила про підозру
На Донбасі вбивство військовослужбовця ЗСУ замаскували під суїцид
Військові ЗСУ
8 Січня 2022, 09:25
читать на русском

У Донецькій області правоохоронні органи розкрили вбивство військовослужбовця Збройних сил України, яке намагалися замаскувати під самогубство.

Про це повідомила Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Об'єднаних сил, зазначивши, що ще на початку січня отримала повідомлення про військовослужбовця 1976 року народження, якого знайшли мертвим на позиції опорного спостережного пункту однієї з військових частин в Бахмутському районі Донецької області

За попередньою версією, військовий вчинив самогубство з особистої зброї. Однак пізніше виявилося, що його застрелив товариш по службі. Щоб уникнути відповідальності за вбивство, військовий обставив все так, щоб це було схожим на суїцид.

Враховуючи докази, 05.01.2022 військовослужбовця повідомлено про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів та за клопотанням прокурора судом підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Чернігівській області в Навчальному центрі "Десна" ім. князя Ярослава Мудрого один із військовослужбовців вчинив самогубство.

Читайте також