На Донбасі ворожий снайпер поранив українського військового

Стан здоров'я пораненого - задовільний
На Донбасі ворожий снайпер поранив українського військового
Українські військові (фото: ООС)
18 Грудня 2020, 09:54
читать на русском

В зоні проведення операції Об'єднаних сил ворожий снайпер поранив українського військового.

Про це повідомив штаб ООС у Facebook.

Командування повідомило, що в передмісті Авдіївки противник двічі обстріляв позиції українців з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, до того ж вів і снайперський вогонь.

Внаслідок обстрілу снайпера один військовослужбовець ООС отримав вогнепальне поранення. Пораненому оперативно надали першу медичну допомогу та направили до лікарні. Стан його здоров’я – задовільний.

Читайте також

Зазначається, що збройні бандформування Російської Федерації чотири рази відкривали вогонь поблизу Водяного, на Приазов'ї.

Також окупанти застосували артилерійські системи 122-го калібру у поєднанні зі 120-и та 82-х міліметровими мінометами. Крім того, по Водяному окупанти вели вогонь і з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. У вечері противник стріляв поблизу  населених пунктів Верхньоторецьке та Широкине, біля якого стріляли ще й з гранатометів.

Зазначається, що на численні та прицільні обстріли окупантів українські військові відповіли, відкривши прицільний вогонь по позиціях ворога.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба (досьє Кулеби) повідомив, що Міністерство закордонних справ Росії відмовляється йти на контакт з Україною в будь-якому форматі.