На Донбасі затримано шістьох російських найманців

Їх підозрюють у причетності до збройних формувань РФ
На Донбасі затримано шістьох російських найманців
Фото: АрміяInform
24 Грудня 2020, 11:14
читать на русском

Представники Національної поліції України зі складу Об'єднаних сил на Донбасі затримали шістьох осіб, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це повідомляє операція Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Минулої доби, 23 грудня, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 89 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 5127 транспортних засобів та 4866 осіб.

Читайте також

Також було затримано 6 осіб, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців, - йдеться у повідомленні ООС.

Також в ООС повідомляють, що минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1210 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 722 особи.

Нагадаємо, 22 грудня російські найманці вкотре порушили режим тиші на Донбасі. Внаслідок ворожих обстрілів поранено двох українських військових.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Золотого-4 збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали осколкові поранення поблизу населеного пункту Південне.

1