Двох українських захисників поранили у Донецькій області

Військові отримали поранення поблизу населеного пункту Південне
Важливо
Двох українських захисників поранили у Донецькій області
Військовий у зоні ООС на Донбасі Фото: сторінка Міноборони у Фейсбук
22 Грудня 2020, 08:44
читать на русском

Російські найманці вкотре порушили режим тиші на Донбасі. Внаслідок ворожих обстрілів поранено двох українських військових.

Про це йдеться у ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.30 22 грудня 2020 року.


Протягом минулої доби, 21 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Золотого-4 збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

По позиціях українських захисників неподалік Південного, Луганського та Шумів ворог вів вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали осколкові поранення поблизу населеного пункту Південне, - зазначають в ООС.

Читайте також

Повідомляється, що воїнів оперативно доставили до лікувального закладу та надали кваліфіковану допомогу медиків. Стан їхнього здоров’я – задовільний.

Також противник відкривав вогонь у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля населеного пункту Водяне на Приазов’ї. На численні та прицільні обстріли російсько-окупаційних військ, українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, 21 грудня поблизу Горлівки через обстріл українських позицій на Донбасі було поранено двох захисників. Воїнів шпиталізували, їхній стан стабільний.

1