Бойовики на Донбасі поранили двох українських захисників

Інцидент стався у районі Горлівки
Важливо
Бойовики на Донбасі поранили двох українських захисників
зброя Фото Tima Miroshnichenko: Pexels
21 Грудня 2020, 10:50
читать на русском

Через обстріл українських позицій на Донбасі поранено двох захисників на Донбасі. Воїнів шпиталізували, їхній стан стабільний.

Як повідомляє офіційний Telegram-канал Української делегації для участі у Тристоронній контактній групі, інцидент стався поблизу Горлівки.

Сьогодні 21 грудня близько 08.00 ранку, внаслідок обстрілу з боку противника було поранено двох військовослужбовців ЗСУ в районі н.п. Горлівка Донецької області. Пораненим надано медичну допомогу, їх стан стабільний, - зазначається у повідомленні.

Влада України відреагувала на інцидент нотою до Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні та залучила "координаційний механізм: введено "режим тиші", висунуто вимогу щодо припинення вогню".

Читайте також

Нагадаємо, поблизу Авдіївки збройні формування Російської Федерації трьома пострілами зі станкового протитанкового гранатомета влучили у трактор та поранили його водія. В ООС зазначають, що цивільну техніку знищено поза межами українських позицій. У результаті обстрілу один з трактористів отримав поранення.

Як відомо, бойовики продовжують блокувати п'ять КПВВ на лінії розмежування. З української сторони функціонують усі пункти пропуску громадян.

В ООС повідомили, що окупанти щоденно пропускають людей лише на КПВВ "Станиця Луганська". В КПВВ "Новотроїцьке" пропуск відновлюється двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю, коли бойовики розблоковують рух дорожнім коридором.

1