Російські бойовики поранили мирного мешканця поблизу Авдіївки

Найманці РФ стріляли з гранатомета та поранили тракториста
Російські бойовики поранили мирного мешканця поблизу Авдіївки
Карета швидкої допомоги Фото: сторінка МОЗ у Фейсбук
21 Грудня 2020, 08:10
читать на русском

Поблизу Авдіївки збройні формування Російської Федерації трьома пострілами зі станкового протитанкового гранатомета влучили у трактор та поранили його водія.

Про це повідомляється у ранковому зведенні операції Об'єднаних сил у Facebook.

20 грудня, близько 19.30 в районі населеного пункту Кам'янка (поблизу Авдіївки), з напрямку населеного пункту Василівка збройними формуваннями Російської Федерації трьома пострілами зі станкового протитанкового гранатомета було знищено трактор марки John Deere, що повертався із сільськогосподарських робіт, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

В ООС зазначають, що цивільну техніку знищено поза межами українських позицій. У результаті обстрілу один з трактористів отримав поранення.

Українські військові відразу вирушили до місця події, надали постраждалому першу медичну допомогу і доставили його до лікувального закладу, - розповіли в ООС.

Як відомо, бойовики продовжують блокувати п'ять КПВВ на лінії розмежування. З української сторони функціонують усі пункти пропуску громадян.

В ООС повідомили, що окупанти щоденно пропускають людей лише на КПВВ "Станиця Луганська". В КПВВ "Новотроїцьке" пропуск відновлюється двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю, коли бойовики розблоковують рух дорожнім коридором.

1