На Донеччині сталася стрілянина в кафе: двоє загиблих і двоє поранених

Поліція розпочала розслідування
На Донеччині сталася стрілянина в кафе: двоє загиблих і двоє поранених
Фото: Нацполіція
14 Лютого 2022, 07:16
читать на русском

У Гранітному в результаті стрілянини загинуло двоє осіб, ще двох із пораненнями госпіталізували. Наразі зловмисників затримано.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Донецької області.

13 лютого, близько 00:45 ранку на території кафе в селі Гранітне Волноваського району в результаті конфлікту між відвідувачами невідомі почали стріляти з вогнепальної зброї.

На виклик відразу прибули бійці спецпідрозділу КОРД, слідчо-оперативна група поліції Волновахи та «швидка». Попередня інформація щодо постраждалих: одна людина загинула на місці, ще одна - в лікарні, а двох із пораненнями госпіталізували.

Правоохоронці затримали двох чоловіків у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські вилучили речові докази, зокрема зброю.

Наразі проводяться слідчі дії. За цим фактом розпочато кримінальне провадження ст. 115 ч.2 п.1,7 ( умисне вбивство двох або більше осіб з хуліганських мотивів), 15 ч. 3 ст. 115 ч.2 п.1,7 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 2 лютого у центрі Києва на вулиці Володимирській біля головного управління СБУ сталася масова бійка та стрілянина з автомата. Причина бійки – нібито незаконні транзакції в обміннику, через які фінансують сепаратистів з "ЛДНР".

Читайте також

1