На Харківщині чоловік до смерті забив 61-річну матір, а тіло викинув (фото)

Інцидент стався ще в середині грудня
На Харківщині чоловік до смерті забив 61-річну матір, а тіло викинув (фото)
Закинута будівля / Фото: hk.npu.gov.ua
9 Лютого 2022, 20:45
читать на русском

У Харківській області під час сварки чоловік забив власну матір до смерті. Він вдарив жінку декілька разів в обличчя, від отриманих травм вона померла через два дні. Вночі чоловік загорнув мертве тіло в ковдру та виніс до підвалу покинутого будинку.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.

Зазначається, що інформація про виявлення тіла загиблої жінки в підвальному приміщенні покинутого будинку у місті Краснограді надійшла до чергової частини районної поліції 7 лютого близько 12:00.

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час слідчо-розшукових заходів поліціянти встановили, що загиблою є 61-річна мешканка гуртожитку, розташованого поряд з місцем, де знайшли тіло. У скоєнні кримінального правопорушення правоохоронці оперативно викрили 45-річного сина загиблої.

Фото: hk.npu.gov.ua

Злочинець пояснив, що в середині грудня 2021 року за місцем проживання під час спільного розпивання спиртних напоїв між ним і матір’ю виникла сварка. Чоловік декілька раз вдарив постраждалу кулаком в обличчя. За два дні жінка померла. Аби уникнути покарання, кривдник вирішив позбутися тіла померлої та виніс його до покинутої будівлі.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києві затримали чоловіка, який під час застілля застрелив цивільну дружину.

Читайте також

1