Вбивство 16-річної дівчинки: на Кіровоградщині заарештували її однолітка

Затриманому обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб
Вбивство 16-річної дівчинки: на Кіровоградщині заарештували її однолітка
Наручники (фото: Pexels)
30 Серпня 2021, 18:05
читать на русском

На Кіровоградщині за вбивство 16-річної дівчинки, скоєного в ніч з 14 на 15 серпня, 16-річному місцевому жителю повідоми про підозру та суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Кіровоградської області.

У результаті проведених слідчих дій та експертиз отримано достатньо доказів щодо причетності до вчинення вказаного кримінального правопорушення 16-річного місцевого жителя. За фактом вбивства, скоєного в ніч з 14 на 15 серпня на території Кропивницького району, особі повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб, - йшлося в повідомленні.

Як зазначалося, поліція продовжує розслідувати кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Як повідомлялося, тіло 16-річної дівчинки було знайдено у закинутому колодязі на території населеного пункту, де вона проживала.

Нагадаємо, у Новограді-Волинському (Житомирська область) 31-річний чоловік на парковій алеї зарізав жінку, яка приїхала за оголошенням про працевлаштування.

Читайте також

1