"Роботодавець" на Житомирщині зарізав жінку, яка приїхала за оголошенням

Чоловік убив свою жертву посеред дня у людному місці
"Роботодавець" на Житомирщині зарізав жінку, яка приїхала за оголошенням
Затримання підозрюваного у вбивстві Фото: zt.npu.gov.ua
30 Серпня 2021, 09:39
читать на русском

У Новограді-Волинському (Житомирська область) 31-річний чоловік на парковій алеї зарізав жінку, яка приїхала за оголошенням про працевлаштування.

Як повідомляє поліція, 28 серпня на одній з вулиць було виявлено тіло 48-річної жінки з ознаками насильницької смерті. З'ясувалось, 48-річну жительку одного із сіл району зарізали - у неї було поранення шиї.

Того ж дня поліцейські встановили та затримали причетного до вбивства. Ним виявився 31-річний житель райцентру.

Правоохоронці провели огляд місця події та опитали можливих очевидців та свідків. Таким чином, за попередньо зібраними відомостями, з'ясували, що жінка приїхала в райцентр з метою працевлаштування. Роботодавця очікувала у сквері, коли до неї підійшов чоловік, зненацька вдарив гострим предметом і пішов далі, - розповіли у поліції.

Оперативники вилучили записи камер відеоспостереження, розміщених поблизу. Завдяки записам за кілька годин вдалося встановити та затримати підозрювану особу, - повідомив начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

31-річного жителя райцентру, обгрунтовано підозрюваного в умисному вбивстві, поліцейські затримали у дворі будинку, де він проживав. Чоловік вживав спиртне. При ньому правоохоронці вилучили речові докази причетності до зухвалого злочину. За наявними відомостями, з потерпілою він не був знайомий, а свої мотиви до вбивства чітко пояснити не міг.

Нині чоловік під вартою у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Усі обставини та причини, що спонукали до вчинення тяжкого злочину, встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України. Йому загрожує позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Нагадаємо, у Житомирській області 15-річну дівчинку підозрюють у вбивстві 14-річного товариша - неповнолітня зарізала хлопця і заховала його тіло під цеглою у закинутій будівлі.

Читайте також

1