Вбила та поховала під цеглою: 15-річна дівчина на Житомирщині зарізала товариша

Тіло загиблого знайшли у недобудові
Вбила та поховала під цеглою: 15-річна дівчина на Житомирщині зарізала товариша
Недобудова, де знайшли тіло вбитого хлопчика Фото: поліція
15 Липня 2021, 07:12
читать на русском

У Житомирській області  15-річну дівчинку підозрюють у вбивстві 14-річного товариша.

Як повідомляє поліція, уранці 13 липня до поліції повідомили про зникнення хлопчика із села Сингаїв. Через кілька годин після початку пошукових заходів правоохоронці знайшли тіло дитини у закинутій будівлі неподалік села.

Наразі за підозрою у причетності до вбивства поліція затримала 15-річну жительку села Шатрища.

Під час огляду місця події та тіла загиблого було встановлено, що причиною смерті хлопця стали ножові поранення в груди та шию.

Попередньо встановлено, що напередодні увечері близько 20 години у закинутій будівлі (де хлопця і знайшли) дівчина та загиблий зустрічалися та між ними виник конфлікт.

Недобудова, де знайшли тіло вбитого хлопчика Фото: поліція

Правоохоронці кажуть, що дівчина, коли надавала покази, кілька разів змінювала версії, тому наразі невідомі мотиви вбивства.

Під час слідчих дій і з місця події, і з обійстя підозрюваної ми вилучили докази причетності її до скоєння тяжкого злочину. Попередньо відомо, що останнім часом у неї із загиблим нині юнаком були неприязні стосунки. Також ми вживаємо заходів для встановлення можливих співучасників злочину, - повідомив начальник главку поліції Житомирщини Юрій Олійник.

Наразі дівчина затримана у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Їй оголошено про підозру у вчинені кримінального діяння, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Тривають необхідні слідчо-розшукові дії.

За чинним законодавством за умисне вбивство дівчині може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, днями поліція затримала лікаря з Луганської області, який на мосту у Білій Церкві з ножем напав на перехожого.

Читайте також

1