На Сумщині затримали чоловіка, який вбив, розчленував та закопав матір - фото

62-річний чоловік розрубав тіло жінки, щоб приховати злочин
На Сумщині затримали чоловіка, який вбив, розчленував та закопав матір - фото
Затримання підозрюваного у вбивстві матері Фото: поліція
12 Липня 2021, 14:31
читать на русском

У Сумській області поліцейські розкрили вбивство 83-річної жінки.

Як повідомили правоохоронці, про можливе вбивство старенької жінки, яка мешкала у Києві та приїздила до сина на Шосткинщину в гості, старший дільничний офіцер поліції дізнався від одного з мешканців селища. Аби перевірити цю інформацію, дільничний зі співробітниками кримінальної поліції навідалися додому до її сина - 62-річного чоловіка.

На його подвір’ї ми побачили деякі речі, які вказували на можливий злочин, - розповідає Сергій Черняк, старший дільничний офіцер поліції Шосткинського районного управління поліції. – Проте чоловік спочатку стверджував, що ніякого відношення до зникнення матері не має, а ці речі звідкись принесли його собаки. Втім, пізніше він все ж таки зізнався у вбивстві та показав, куди подів рештки її тіла.

З’ясувалося, що після скоєного підозрюваний розчленував тіло матері та заховав його шматки їх у різних місцях. Сам зловмисник пояснює, що причиною злочину став конфлікт з матір’ю.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у травні в столиці психічно хворий чоловік вбив і розчленував власну матір. Зловмисник постійно конфліктував із власною матір’ю та під час чергової сварки завдав декілька ножових поранень жінці, а після, щоби приховати сліди злочину, розчленував тіло, фрагменти якого закопав у лісі.

Читайте також

1