На Харківщині двоє з битками побили і розстріляли покупця в магазині

Нападників розшукала та затримала місцева поліція, раніше вони конфліктували з потерпілим
На Харківщині двоє з битками побили і розстріляли покупця в магазині
Бійка і стрілянина у магазині (скірншот відео Нацполіції)
19 Квітня 2021, 17:15
читать на русском

У Харківській області двоє чоловіків з битками увірвалися до магазину, побили покупця, після чого почали розстрілювати його з пістолета.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Харківської області.

18 квітня близько 7:00 29-річний мешканець села Хролі пішов до магазину і зустрів двох чоловіків з битками. Встановлено, що раніше  нападники і потерпілий конфліктували між собою. Тікаючи від них, потерпілий забіг до кафе-магазину.

На опублікованих поліціянтами відео з камери спостереження видно, як чоловіка спершу наздогнав один із злочинців і почав бити прямо в магазині. Потім до нього приєднався напарник і вони продовжили бити удвох. Коли потерпілий стояв, притулившись до стіни, у нього почали стріляти з пістолета.

29-річного постраждалого з травмами голови і кульовими пораненнями тулуба доставили до лікарні.

Злочинців затримали. Це 36-річний місцевий мешканець, раніше засуджений за майновий злочин, а також 33-річний безробітний харків’янин.

Читайте також

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За санкцією статті нападникам загрожує до 15 років тюремного ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, чоловік в балаклаві із пістолетом пограбував автозаправочну станцію у Полтавській області. Зловмисника шукає поліція.