Озброєний чоловік пограбував АЗС у Полтавській області - відео

Поліція закликала очевидців події допомогти знайти злодія
Озброєний чоловік пограбував АЗС у Полтавській області - відео
Пограбування АЗС в Полтавській області Фото: Поліція
28 Березня 2021, 21:00
читать на русском

Чоловік в балаклаві із пістолетом пограбував автозаправочну станцію у Полтавській області.

Як повідомляє місцева поліція, у місті Карлівка Полтавської області 27 березня, близько 04:40, на автозаправній станції BVS невідомий чоловік в балаклаві проник до торгового залу магазину АЗС та погрожуючи предметом, зовні схожого на пістолет, заволодів грошовими коштами, що знаходились у касі.

Після розбійного нападу чоловік залишив АЗС та зник у невідомому напрямку.

Прикмети злочинця: зріст близько 170 см, худорлявої тілобудови, одягнутий в темний одяг.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця перебування та затримання злочинця.

Читайте також

Поліція закликала очевидців події, а також водіїв транспортних засобів, які 27-го березня проїжджали повз автозаправну станцію BVS у місті Карлівка, надати інформацію, яка може допомогти у розкритті злочину, повідомити її до поліції у будь-який зручний для вас спосіб або за телефонами: (099) 502-02-90, (05346) 2-20-00 або 102.

Нещодавно на Закарпатті злодій пограбував один і той же будинок 15 разів.

Протягом жовтня - листопада 2020 року зловмисник 15 разів проникав до будинку у селі Минай. Крадій повертався на місце злочину майже кожен другий день, звідки виносив всі цінні речі, серед яких комп’ютерна техніка, велосипед, інструменти, побутова техніка та інше.

Коли 49-річний потерпілий помітив зникнення речей, зловмисник встиг викрасти майна на майже 20 тисяч гривень.

1