На Івано-Франківщині п'яний водій автомобіля збив пішохода

У нього виявили 1,4 проміле алкоголю
На Івано-Франківщині п'яний водій автомобіля збив пішохода
ДТП, фото Нацполіція
18 Жовтня 2021, 17:51
читать на русском

У селі Нижній Березів, що в Косівському районі Івано-Франківської області п'яний водій автомобіля збив пішохода та втік з місця ДТП.

Про це повідомили в Нацполіції.

На одній із вулиць населеного пункту невстановлений автомобіль допустив наїзд на жінку-пішохода, а після скоєного втік. Потерпіла рухалася по узбіччі проїзної частини дороги, в попутному напрямку з транспортним засобом. У результаті аварії 41-річна місцева мешканка отримала тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги доставлена до лікарні, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що працівники поліції упродовж двох годин розшукали водія, ним виявився 37-річний місцевий мешканець. Його перевірили на стан алкогольного сп'яніння у медичному закладі, у результаті у водія виявили 1,4 проміле.
За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння" Кримінального кодексу України, - додали в повідомленні.
Нагадаємо, в Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери п'яний водій вантажівки збив двох людей на пішохідному переході.
1