На Київщині чоловік розстріляв прапор України: йому загрожує сім років тюрми

Він схопив в руку гранату і грозився підірвати правоохоронців та себе
На Київщині чоловік розстріляв прапор України: йому загрожує сім років тюрми
Фото: t.me/andrii_nebytov
26 Серпня 2022, 21:44
читать на русском

В Обухівському районі Київщини затримали чоловіка, який розстріляв державний прапор України і погрожував поліціянтам гранатою.

Про це повідомив начальник головного управління Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов у Telegram.

За його словами, спочатку 30-річний лиходій відкрив стрілянину з рушниці по українському стягу, коли ж на місце прибув наряд, схопив в руку гранату і грозився підірвати правоохоронців та себе.

Фото: t.me/andrii_nebytov

Працівники Васильківської поліції спрацювали чітко. Вже через мить зловмиснику вдягнули кайданки. Як виявилось, він перебував в стані алкогольного сп’яніння. У лиходія вилучили зброю, набої та гранату Ф-1, - написав Нєбитов.

Фото: t.me/andrii_nebytov

Фото: t.me/andrii_nebytov

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За наругу над державними символами, незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, а також погрозу вбивством працівнику правоохоронного органу зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нєбитов назвав таку поведінку "ганебною" та "недопустимою" під час воєнного стану. Тому поліція буде жорстко реагувати на подібні правопорушення.

Нагадаємо, що у Кривому Розі (Дніпропетровська область) розгорівся скандал навколо нещодавно створеного муралу з Борисом Джонсоном, який з ініціативи скандального чиновника було знищено.

Читайте також

1