На Київщині п`яний депутат напав на поліцейських

Депутату загрожує кілька років за ґратами
На Київщині п`яний депутат напав на поліцейських
Наручники (фото: Pexels)
3 Січня 2023, 19:27
читать на русском

У селищі Рокитне в Київській області 65-річний місцевий депутат напав на співробітників поліції. Чоловік спровокував конфлікт, зірвав бодікамеру та погрожував фізичною розправою.

При спробі затримання депутат чинив опір та втік з місця події, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Київській області.

Подія сталася 24 грудня. У комендантську годину, близько 23:20, під час патрулювання поліцейські  зупинили автомобіль Audi біля АЗС. У водія були ознаки алкогольного сп'яніння.

Під час документування водія, на місце події під’їхав Mitsubishі, за кермом якого був депутат. Чоловік вийшов з автомобіля та почав безпідставно звинувачувати працівників поліції та агресивно себе поводив.

Слідчі за фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 345 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також

1