На кордоні з Україною спіймали 11 нелегалів

Прикордонники виявили мікроавтобус , у якому перевозили 11 іноземців без документів
На кордоні з Україною спіймали 11 нелегалів
Фото: Державна прикордонна служба України
22 Вересня 2020, 15:25
читать на русском

Державна прикордонна служба України повідомляє, що 21 вересня прикордонники виявили 11 іноземців без документів.

Прикордонники Подільського загону спільно з представниками Національної поліції неподалік державного кордону виявили мікроавтобус. У ньому громадянин України перевозив одинадцятьох іноземців, які не мали при собі документів.

Фото: Державна прикордонна служба України

"Своє перебування у прикордонні іноземці намагалися пояснювати тим, що планували потрапити на старовинне кладовище, а документи ніби то залишили у готелі міста Умань, де вони проживали. Однак, прикордонники також встановили, що всі вони їдуть з Умані після завершення святкування Рош га-Шана, а після огляду речей знайшлися і паспортні документи – одного громадянина Франції та десятьох громадян Ізраїлю. Для встановлення обставин правопорушення та подальшого прийняття правового рішення групу іноземців-паломників доправили до прикордонного підрозділу", - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Фото: Державна прикордонна служба України

Читайте також

Раніше президенту України повідомив, що цього року Україна на прохання Ізраїлю вирішила ввести обмеження на масові заходи з відзначення Рош ха-Шана в Умані. Однак тисячі хасидів все одно приїхали до Білорусі в надії потрапити до Умані через білорусько-український кордон.  Їх не пустили, незважаючи на те, що паломники одягнули вишиванки та заспівали гімн України.

1