На Львівщині 14 людей постраждали у ДТП з автобусом, який їхав у Польщу - відео

Автобус з'їхав в кювет та перекинувся
На Львівщині 14 людей постраждали у ДТП з автобусом, який їхав у Польщу - відео
Автобус потрапив у ДТП на Львівщині Фото: https://www.facebook.com/MVS.LVIV
30 Січня 2022, 10:18
читать на русском

Пасажирський автобус, який їхав з Харкова до Польщі, перекинувся у Львівській області.

Як повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій, аварія сталася на автодорозі М-06 "Київ-Чоп".

В аварії постраждали 14 людей.

30 січня о 02:03 поблизу с. Хватів Золочівського району на автодорозі М-06 "Київ-Чоп" внаслідок з’їзду в кювет з подальшим перекиданням на бік рейсового автобуса "Харків-Слупськ (Польща)" постраждало 14 осіб, яких з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарні, - йдеться у повідомленні.

У поліції уточнили деталі аварії. За їхніми даними, дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу села Загірці Золочівського району.

Водій автобуса Van Hool, 34-річний мешканець Рівненської області, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет. Автобус перекинувся. На час аварії в ньому знаходилося 40 осіб.

Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів 14 пасажирів автобуса: 11 чоловіків віком від 24 до 56 років із Львівської, Харківської, Сумської Полтавської, Чернігівської та Київської областей і три жінки – 23-річна львів’янка, 50-річна полтавка та 47-річна жителька Харківської області, - кажуть у поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, днями у Харківській області легковик протаранив рейсового автобуса, в салоні якого було 25 пасажирів.

Читайте також