На мера Дніпра напали під час зустрічі з виборцями

Філатов звинуватив у нападі президента Зеленського, Коломойського та Петровського
На мера Дніпра напали під час зустрічі з виборцями
Борис Філатов Фото: Facebook
8 Жовтня 2020, 21:59
читать на русском

У міського голову Дніпра Бориса Філатова під час зустрічі з виборцями кинули нашатирний спирт. Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Філатов звинуватив у нападі президента Зеленського (Володимир Зеленський - досьє), Ігоря Коломойського (український олігарх) та Олександра Петровського (бізнесмен з Дніпра). Напад він пов'язав із спробами зірвати виборчу компанію в Дніпрі і області.

Уважаемый Владимир Александрович, прошу расценивать этот пост, как публичное обращение к Вам, как к Гаранту...

Gepostet von Borys Filatov am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Шановний Володимире Олександровичу, прошу розцінювати цей пост, як публічне звернення до Вас... Вдивіться в обличчя цих людей - це опора Вашого режиму. Так, так, саме Вашого режиму беззаконня і вседозволеності, яке твориться в Дніпропетровській області під час виборчої компанії. Ці особи - це особи Ваших політичних партнерів: Ігоря Коломойського та Олександра Петровського... Сьогодні ці особи, Ваші особи, діють заодно. Лише з однією метою - зірвати виборчу компанію в Дніпрі і області, дискредитувати політичний процес, залякати Ваших опонентів, перетворити життя величезної європейської країни в фарс, - написав Філатов у своєму пості.

Він закликав президента "припинити беззаконня".

Читайте також

Вам просто достатньо зняти трубку і подзвонити. Своєму партнерові Коломойському. І своєму Генеральному прокурору Венедиктової і свого друга Баканова. І вони замість того, щоб бігати по меріям і комунальним підприємствам з автоматами, повинні просто забезпечити правопорядок і дотримання закону під час виборчої компанії, - заявив Філатов.

Нагадаємо, 5 вересня на зустрічі з виборцями, Бориса Філатова облили зеленкою.

Один мой старый товарищ сказал когда-то хорошую фразу: «Боря, ты - реальный везунчик, потому что с тобой воюют мрази и...

Gepostet von Borys Filatov am Samstag, 5. September 2020