На нардепів Куницького та Дмитрука відкрили кримінальну справу за побиття людини

Народні обранці 5 жовтня у Києві побили військового
На нардепів Куницького та Дмитрука відкрили кримінальну справу за побиття людини
Артем Дмитрук, фото: https://www.facebook.com/artem.dmytruk.odessa
7 Жовтня 2023, 12:36
читать на русском

Генеральний прокурор Андрій Костін зареєстрував кримінальні провадження проти народних депутатів Артема Дмитрука та Олександра Куницького. Вони влаштували бійку у Києві.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

"За фактом інциденту, що стався між народними депутатами та громадянином 5 жовтня 2023 року в центрі Києва, генеральний прокурор зареєстрував кримінальні провадження", - зазначили в ОГП.

Там уточнили, що Куницького та Дмитрука підозрюють в умисних тілесних ушкодженнях середньої тяжкості, а також хуліганстві.

У відомстві розповіли, що кримінальні провадження об'єднали. Досудове розслідування доручили проводити Головному слідчому управлінню Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, 5 жовтня в мережі з'явилося відео, на якому Дмитрук та Куницький б'ють людину. Пізніше також було опубліковано відео, на якому потерпілий розповів, що Дмитрук і Куницький нібито вимагали в нього гроші та звинувачували в аферах, а потім розпочали бійку.  З`ясувалося, що хлопець, якого побив нардеп Дмитрук – воїн ЗСУ. Він штурмовик, який брав участь у найзапекліших боях, з'явилося відео з його камери GoPro.

Водночас Дмитрук розповів свою версію подій. За його словами, інцидент стався під час рейду до шахрайського кол-центру, а постраждалий хлопець - це нібито підставна особа. Під час минулої перевірки цього кол-центру, як стверджує Дмитрук, він нібито намагався спровокувати народних депутатів.

Читайте також