На Одещині мати віддала до притулку сина, щоб не заважав гуляти

Крім того, на гулянку жінка брала кредити у банку, які тепер потрібно повернути
На Одещині мати віддала до притулку сина, щоб не заважав гуляти
Хлопчик. якого здали в притулок (Фото: Діана Базиленко Фейсбук)
28 Липня 2021, 01:12
читать на русском

У Білгород-Дністровському Одеської області жінка віддала до притулку однорічного сина, бо у неї нібито немає грошей його утримувати через кредит, який вона взяла у банку, щоби гуляти з подругами.

Про горе-матір розповіла соціальна працівниця Діана Базиленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, молода мати прийшла до соцслужби і заявила: "Я залишаю вам дитину, у мене немає грошей її утримувати".

Свій вчинок мати пояснила тим, що їй потрібно відробляти борги за кредитами, які вона набрала, аби гуляти з подругами, а дитина їй заважає.

Ну ви уявляєте!??! Погуляти!!! Не на їжу, не на одяг і памперси дитині, а погуляти з подружкою... у мене шок просто... - прокоментувала соцпрацівниця поведінку матері.

Після цього жінку попередили, що якщо вона віддасть дитину, то їй не виплачуватимуть чотири тисячі гривень на місяць на утримання малюка.

І тут саме абсурдне: моментально ця горе-мати змінює свою думку і вже передумує залишати дитину.... Ну, і скажіть мені, будь ласка: навіщо таким "матерям" діти??? Для бізнесу? Засіб для заробляння грошей????- запитала соцпрацівниця.

У підсумку, за її словами, дитину мати все-таки залишила в соцслужбі і пішла "заробляти гроші".

Нагадаємо, у Новоград-Волинському районі Житомирщини 38-річна матір тиждень пиячила у сусідніх селах,  залишивши  без догляду чотирьох дітей.

Читайте також

1