На окупованій Херсонщині рашисти намагаються створити систему "обласних департаментів"

Окупанти використовують приміщення та ресурси комунальних підприємств
На окупованій Херсонщині рашисти намагаються створити систему "обласних департаментів"
Херсон – це Україна / Фото: t.me/Tsaplienko
6 Травня 2022, 12:21
читать на русском

На території тимчасово окупованої Херсонської області рашисти намагаються створити систему "обласних департаментів". Російські загарбники використовують державні приміщення та ресурси комунальних підприємств для своїх цілей.

Про це повідомив перший заступник голови облради Юрій Соболевський на сторінці у Facebook.

За словами Соболевського, орки та їхні прислужники намагаються створити систему обласних департаментів, використовуючи, зокрема, приміщення та ресурси комунальних підприємств Херсонської обласної ради.

Звернуся до працівників наших підприємств та установ – неприйнятні будь-які форми співпраці з окупантами! Це наша земля, наша країна, а ці чорти тут проїздом!

P.S. Коли орки під час обшуків обласних установ називають мене особисто "державним злочинцем", вважаю це компліментом, - написав Соболевський.

Він розповів, що Херсонщина стала ще на один день ближче до свободи. Жителям надзвичайно важко морально жити в окупації, бачити на своїх вулицях російських солдатів, жити в атмосфері терору та страху невизначеності. При цьому всьому вони не здаються.

Залишатися людиною, залишатися українцем! У цей час можна по-різному проявити себе. Я пишаюся тими жителями Херсонщини, які щодня доводять на своєму особистому прикладі, що Херсонщина – це Україна!, - зазначив перший заступник голови облради.

Раніше Юрій Соболевський повідомив, що у тимчасово окупованих містах області загарбники хочуть встановити свою "владу" та знищити фінансову систему.

Нагадаємо, що російські війська націлені окупувати Херсон у довгостроковій перспективі. Свідченням є поява в місті проросійської адміністрації та її заяви про "неможливість" повернення в Україну та перехід на російський рубль.

Читайте також

1