На під'їзді до аеропорту Бориспіль змінили рух транспорту

Схема руху зміниться на шість днів - до 14 липня
На під'їзді до аеропорту Бориспіль змінили рух транспорту
Ремонт доріг (фото: КМДА)
9 Липня 2021, 11:33
читать на русском

Патрульна поліція попередила водіїв про зміну схеми дорожнього руху на під'їзді до аеропорту "Бориспіль".

Повідомляється, що це пов'язано із капітальним ремонтом автомобільної дороги М-03 Київ — Харків — Довжанський, на 33- 34 км, що триватиме від сьогодні, 9 липня, і до 14 липня.

На період проведення ремонтних робіт рух транспорту в напрямку аеропорту "Бориспіль" здійснюватиметься через шляхопровід зустрічною смугою, - кажуть патрульні.

Водії, з розумінням поставтеся до тимчасових незручностей та завчасно плануйте свій маршрут, враховуючи обмеження.

Тим часом "Укравтодор" повідомив, що до кінця тижня планує "завершити влаштування покриття на правому проїзді бориспільської траси".

У режимі 24/7 ремонтуємо автошлях М-03 Київ – Харків – Довжанський. Йдеться про 17-кілометрову ділянку дороги від столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" (км 18+000 - км 34+950), - кажуть в організації.

Повідомляється, що дорожники оновлюють трасу і вдень, і вночі, аби якомога швидше забезпечити проїзд до головних повітряних воріт країни. Тому проїзд тимчасово закрито у напрямку міста Бориспіль. Рух у дві сторони здійснюється по проїзду у напрямку Києва.

Нагадаємо, бориспільску трасу ремонтує підрядна організація ТОВ "Автомагістраль Південь". Дорожники планують відремонтувати правий проїзд траси до кінця тижня.  Остання реконструкція ділянки км 18+000 - км 34+950 дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський проводилась у 2004 році.  Повне завершення робіт на автодорозі заплановане на кінець серпня 2021 року.

Читайте також

1