На Полтавщині браконьєри протаранили човен поліцейських

Порушників вдалося затримати
На Полтавщині браконьєри протаранили човен поліцейських
Браконьєри (Фото: Нацполіція)
24 Листопада 2020, 17:57
читать на русском

На Полтавщині поліція викрила рибалок-браконьєрів, які при спробі втечі протаранили човен поліцейських.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції України.

Порушників виявила мобільна група Управління авіації та поліції на воді під час патрулювання на Дніпрі. Човен без номерних знаків із двома рибалками помітили близько шостої години ранку на Кам’янському водосховищі у Кременчуцькому районі.

Браконьєри намагалися втекти, протаранивши плавзасіб правоохоронців, однак правопорушників зупинили.

Слідчо-оперативна група вилучила у браконьєрів 600 кг риби, 1,5 км сіток та човен. Орієнтовна сума збитків, завданих зловмисниками, становить 350 тисяч грн.

Одним із правопорушників виявився колишній інспектор рибоохоронного патруля. Після невдалої спроби втекти й уникнути відповідальності чоловік заявив, що правоохоронці нанесли йому тілесні ушкодження. Цю інформацію перевіряють представники Державного бюро розслідувань.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж Служба безпеки України викрила колишнього учасника  терористичної організації "ЛНР", який воював проти сил антитерористичної операції на Луганщині.

З серпня 2015 до липня 2016 року складі диверсійних груп фігурант виконував завдання уздовж лінії зіткнення. У складі снайперських пар бойовик вів прицільний вогонь по військовослужбовцях Збройних Сил України в районі Золотого. Звільнившись зі "служби" у бойовиків, зловмисник повернувся до Харкова, де працював на тимчасових роботах, намагаючись не потрапляти у поле зору правоохоронців.