На Рівненщині жінка заморозила новонароджену дитину

У суді жінка визнала свою вину
На Рівненщині жінка заморозила новонароджену дитину
Немовля (Фото: Pixabay)
20 Жовтня 2021, 00:18
читать на русском

У Рівненській області 35-річна жінка вдома народила дитину, самостійно перерізала їй пуповину та поклала в морозильну камеру.

Про це повідомили в прокуратурі Рівненської області.

У суді прокурором доведено, що у лютому цього року жінка народила вдома дитину та самостійно перерізала їй пуповину. Пізніше обвинувачена загорнула немовля у рушник та пакет і поклала його до морозильної камери. Як запевняла жінка - дівчинка народилася передчасно та мертвою, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що поліцейські встановили, що дитину народили на 37 тижні вагітності. У свою чергу судово-медична експертиза підтвердила, що дитина народилася живою, а смерть її настала через переохолодження організму.

У ході судового розгляду обвинувачена свою вину повністю визнала та розкаялась. Суд призначив жінці покарання - 3 роки позбавлення волі, а на підставі ст. 75 КК України звільнив від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки. Вирок законної сили ще не набрав, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, Смілянський суд Черкаської області звільнив від відбування покарання жінку, яка вбила свою новонароджену дитину.

Читайте також

1