На Тернопільщині невідомі злили в каналізацію євро та фунти стерлінгів на велику суму (відео)

Гроші виявили місцеві комунальники, які власне й чистили забиту каналізацію
На Тернопільщині невідомі злили в каналізацію євро та фунти стерлінгів на велику суму (відео)
Валюта, євро, долар Фото: Ibrahim Boran
21 Грудня 2022, 16:30
читать на русском

У Ланівцях на Тернопільщині каналізацію забило грішми. Хтось змив великі купюри євро та фунтів в унітаз. Гроші виявили місцеві комунальники, які власне й чистили забиту каналізацію.

Про це розповів міський голова Роман Казновецький, опублікувавши відповідне відео.

Комусь заважали гроші Українці люблять змивати в унітаз що не треба, на що часто скаржаться комунальники, адже все, окрім туалетного паперу та рідин забиває каналізаційні стоки. Проте таку знахідку комунальники Ланівців виявили вперше.

Хтось злив в унітаз справжні обпалені євро та фунти. Скільки коштів людина "витратила"  в унітаз підрахувати неможливо. Адже частина грошей пішла в каналізацію.

"Працівники комунального підприємства знайшли обпалені купюри. Гроші справжні. Це переважно євро та фунти. За словами працівників, було знайдено до семисот євро тільки сотками, скільки їх втекло в каналізацію на разі не відомо. Комунальники витягли лише ті, які забили каналізаційні стоки", – сказав Роман Казновецький.

Чому гроші потрапили в каналізацію у місті не знають й з місцевих жителів ніхто не дізнавався. Проте мер міста попросив українців тримати гроші в банку, а ще краще – донатити на ЗСУ.

Читайте також