На трасі "Київ-Чоп" автобус зіткнувся з автовозом: водій загинув, ще 11 людей постраждали (фото)

Усім пасажирам знадобилась медична допомога
На трасі "Київ-Чоп" автобус зіткнувся з автовозом: водій загинув, ще 11 людей постраждали (фото)
ДТП на трасі Київ – Чоп Фото: npu.gov.ua
4 Вересня 2021, 12:33
читать на русском

У Житомирській області сталась масштабна ДТП за участі міжнародного автобуса та автовоза. Внаслідок події одна людина загинула та 11 звернулися за медичною допомогою.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася близько 4:20 4 вересня на 177 км автодороги Київ - Чоп у Пулинській територіальній громаді, поблизу с. Стрибожа. Після зіткнення з автовозом автобус загорівся.

Попередньо встановлено, що водій автобуса Neoplan, 30-річний житель Миколаївської області, який здійснював рейс з Польщі до Маріуполя, допустив зіткнення з автовозом під керуванням 40-річного жителя Запоріжжя.

Після пригоди виникло загоряння автобуса. У ньому перебувало 25 пасажирів, усі українці. Унаслідок події загинув другий водій "Неоплана", який відпочивав, та наразі відомо про 11 пасажирів, яким знадобилась медична допомога. Повні анкетні дані загиблого і травмованих встановлюються.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з'ясування усіх обставин.

Нагадаємо, що у місті Рудки Львівської області сталась смертельна ДТП, у якій загинуло четверо людей. Водій фури виїхав на тротуар та в'їхав у продуктовий магазин.

Читайте також