На трасі в Одеській області зіткнулись авто та маршрутка: двоє загиблих та поранені

Ще четверо постраждалих перебувають у лікарні
На трасі в Одеській області зіткнулись авто та маршрутка: двоє загиблих та поранені
ДТП в Одеській області (фото: Нацполіція)
15 Листопада 2020, 18:33
читать на русском

У Білгород-Дністровському районі Одеської області зіткнулись два автомобіля, в результаті двоє осіб загинули, ще четверо постраждали.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Як відомо, аварія сталася приблизно о 5:30 на 68 км траси Одеса-Рені.

Зазначається, що автомобіль Mercedes Sprinter, який рухався з міста Білгород-Дністровський в напрямку села Старокозаче, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем Toyota Hiace, яким керував 23-річний чоловік.

ДТП в Одеській області

ДТП в Одеській області (фото: Нацполіція)

Внаслідок аварії пасажир Toyota помер на місці. Інших постраждалих - двох водіїв і трьох пасажирів автомобілів доправили до лікарні.

Попри зусилля медиків, від отриманих травм в реанімації померла ще одна людина. Поліцейські встановлюють обставини ДТП, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 13 листопада зранку у Києві водій таксі в’їхав у зупинку громадського транспорту. В результаті загинули дві жінки, ще дві особи постраждали. Пізніше поліція оприлюднила відео моменту зіткнення.

14 листопада водія таксі Uber суд заарештував на 2 місяці.