На Волині п'яний водій збив підлітків на узбіччі

17-річний хлопець загинув на місці
На Волині п'яний водій збив підлітків на узбіччі
ДТП (фото: facebook.com/vinn.police)
23 Лютого 2021, 04:05
читать на русском

На Волині водій напідпитку збив двох неповнолітніх пішоходів, один з яких - загинув на місті.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода трапилася у суботу, 20 лютого, на автодорозі у селі Білин Ковельського району Волинської області.

За кермом автомобіля Ford перебував 35-річний житель району, який керував транспортним засобом у стані сп’яніння. Водій здійснив наїзд на пішоходів, які перебували за межами проїжджої частини.

У результаті ДТП 17-річний житель Ковельського району загинув на місці. Ще одну постраждалу, 15-річну дівчину, з тілесними ушкодженнями госпіталізували у відділення травматології Ковельської районної лікарні, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, що у Чернігівській області вантажівка пробила огорожу мосту та злетіла прямо у річку. Наразі правоохоронці з'ясовують, хто перебував у вантажному автомобілі.

1