На всіх автобусних маршрутах Києва можна розрахуватися банківською карткою або гаджетом із NFC

Незабаром система працюватиме вже на всіх маршрутах та всіх видах комунального наземного громадського транспорту
На всіх автобусних маршрутах Києва можна розрахуватися банківською карткою або гаджетом із NFC
Валідатор, пасажир розраховується банківською картою фото: УНІАН
19 Жовтня 2022, 20:39
читать на русском

Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. Підтвердженням роботи системи на тому чи іншому маршруті є фірмові наліпки на валідаторах.

Про це повідомляють на сайті Київської міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА, керівника цифрової трансформації Києва Петра Оленича.

Жодні дрони і ракети не зупинять ідею, час якої настав. Розрахуватися банківською карткою або гаджетом з NFC можна вже на всіх автобусних маршрутах. Продовжуємо працювати, слідкуйте за оновленнями, - сказав Оленич.

Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень. Якщо є право на безкоштовний проїзд, на картці киянина повинна бути підключена та активована відповідна пільга.

Незабаром система працюватиме вже на всіх маршрутах та всіх видах комунального наземного громадського транспорту. Проєкт реалізовується столичною владою за підтримки Mastercard та Visa.

Нагадаємо, з 7 жовтня водіям у громадському транспорті заборонено відтворювати у салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, окрім інформації про поїздку.

Читайте також

1